Бояджийски услуги

 

5Боядисване на стени и тавани
5Прецизно и внимателно отношение
5Качествени резултати на изгодни цени

Бояджийски услуги

Услугите, които ще получите от професионалния екип от майстори на MaistorFix, включват оглед на помещението, подготовка на основата и качествено боядисване до перфектен завършек. За целта използваме всички необходими и възможни материали – от малки четки за ъглите до впръскване и прецизно минаване на стените и таваните, включващо прахово боядисване, боядисване с машина или ръчно боядисване.

Качествените бояджийски услуги са свързани не само с правилния избор на боя, латекс, лак и запечатващи препарати. Зависи и от подхода, който бояджиите имат. Опитните майстори ще започнат с предварително изясняване на процеса, оглед на обекта и комуникиране на условията.

Професионалистите на MaistorFix ще се погрижат за внимателното отношение към интериорния вид на вашия дом, офис или друго помещение, което искате да освежите или боядисате основно. За да останете доволни от нашия труд, ние ще обърнем внимание на всеки детайл – подбор на материали, подготовка на повърхността и прецизност до завършек.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

maistor-fix - Бояджийски услуги

Качествени бояджийски услуги

За разлика от други услуги, свързани с ремонт на дома – монтажни дейности или пък ел. услуги, боядисването е процес, който изисква особено внимателен подход. Спокойната ръка на бояджията, фокусът към детайлите в помещението и равномерното и премерено боядисване са сред основите на добрата и професионално свършена работа.

Можете да се свържете с нас и да си гарантирате перфектно изпълнение на бояджийски услуги от опитни майстори с дългогодишен опит. Гарантирано получавате работа в срок, внимателно и чисто отношение към помещението, добро съотношение на цена – качество, и разбира се, резултатите, на които сте се надявали.

При необходимост, представяме и допълнителни опции като грундиране, фина шпакловка и други довършителни дейности, с които вашият дом или офис да изглеждат перфектно.

Често задавани въпроси

Колко време ще отнеме процесът по боядисване?

Бояджийските услуги зависят изцяло от мащаба на помещението, колко стени и/или тавани искате да бъдат боядисани, както и от подготовката на повърхностите. Тя трябва да бъде суха, чиста – без прах или мазни петна, както и добре шпаклована за оптимални резултати. При боядисване на външни обекти (огради, тераси и други) това зависи и от метеорологичните условия. Именно затова нашите майстори ще направят оглед на вашия обект и ще ви изготвят индивидуална оферта.

С какви материали работите?

Дългогодишният опит е показал, че за да се получи най-добрият възможен резултат, материалите трябва да са висококачествени и внимателно подбрани за съответното помещение или обект.

Как мога да уговоря оглед от ваш майстор?

Можете да се свържете с нас на 0888 02 48 48 и да обсъдим удобно за вас време, през което нашите професионалисти да огледат обекта и да изготвят оферта за работните условия и процес.

Какво включват бояджийските услуги?

Услугите, които предлагаме включват оглед на обекта, изготвяне на предложение за условия на работа, подготовка на повърхността, боядисване и запечатване на боята.