Спешни ремонти Стара Загора

 

5Винаги готови за реакция при авария
5Бързи, качествени и надеждни услуги
5Спешни ВиК и електрически ремонти

Аварийни ВиК и Ел Услуги

Спешни ремонти от MaistorFix имат за цел да ви осигурят навременен достъп до майстор при непредвидени ситуации в дома ви. Независимо дали сте изправени пред авария в банята, теч в парното или късо съединение, винаги може да разчитате на нас. Чрез тази услуга имате достъп до пълното ни портфолио от ремонтни услуги в спешен режим. Можете да се възползвате от него като ни потърсите на 0888 02 48 48, дори и в извън работно време до 20 часа.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Какво включват спешните ремонти

Услугата спешен ремонт осигурява навременно съдействие за отстраняване на възникналия проблем в дома ви.

В зависимост от конкретния случай, тя може да включи временно отстраняване на аварията до ремонт или пълно разрешаване на проблема. Тъй като всяка спешна ситуация е различна, вие получавате изцяло персонализирана услуга във възможно най-кратък срок.

За ваше улеснение, плащате само цената на услугата и необходимите материали, докато ние осигуряваме транспорта. За допълнителна информация, не се колебайте да ни потърсите.

Често задавани въпроси

По-високи ли са цените на спешните ремонти?

В сравнителен план, цените на спешните ремонти са действително по-високи от цената на стандартната услуга. Конкретната цена се определя от набор от фактори, част от които са време за реакция и срок на изпълнение.

Разполагате ли с дежурен майстор денонощно?

За съжаление на този етап не осигуряваме дежурен майстор 24/7. Като цяло, към момента услугата не се предлага в интервала 20.00 – 8.00 часа. Моля, свържете се с нас за допълнителна информация.

Осигурявате ли транспорта на майстора до жилището на клиента?

Да. В рамките на град Стара Загора, поемаме изцяло транспортните разходи за пристигане на майстора до вашия адрес. За територията на областта договаряме допълнително фиксирана пътна такса.

Можем ли да разчитаме на вас при битови инциденти?

Тъй като всеки инцидент е различен, съветваме да се свържете с конкретно запитване с нашите офис сътрудници. Независимо че можем да окажем съдействие при аварии, един инцидент като пожар например би могъл да наложи друг тип намеса.

Услуги с които да комбинирате