Лепене на плочки

 

5Доказана практика в лепенето на плочки
5Поставяне на фаянс
5Най-доброто решение за вашата баня, кухня или тераса

Професионално лепене на плочки

Независимо от помещението, което се избрали да облепите с плочки по стените или пода, красотата и изяществото от крайния резултат е гарантиран. За да се получи това обаче, вие имате нужда от професионалисти, които знаят всички тънкости при поставянето на плочки, за да бъде то перфектно. За вашата баня, кухня, тераса или друго помещение, заложете на доказани с времето опитни майстори, които владеят и тънкослойното, и дебелослойното лепене на плочки.

Лепенето на плочки е процес, който изисква внимание към детайла и прецизност, тъй като крайният резултат може да зависи и от само една грешно поставена плочка. Специалистите на MaistorFix преглеждат повърхността преди да започнат работа, внимателно преглеждат плочките предварително, поставят, фугират и завършват процеса. А освен това разполагаме и с високо качество машини за рязане на плочки, фаянс, гранитогрес или друго при необходимост.

Поставянето на всички видове плочки е дълготрайна инвестиция и нейното качествено изпълнение е на първо място. Доверете се на професионалисти, след които вашият дом ще блести.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Процесът по лепене на плочки

Тъй като знаем колко важен е крайният резултат за вас, нашите майстори отделят необходимото време, за да направят обстоен оглед на помещението. Започва се с проверка на повърхността и нейното пригодяване към поставянето на плочки. След това с повишено внимание към наклонения и неравности се започва с процеса.

Лепенето на плочки по стени или под изисква и финализиране с фугиране, внимателно почистване и завършване на работния процес.
За добре налепен фаянс, за блестяща баня и елегантна кухня – не се колебайте да се доверите на сигурни майстори, които ще върнат красотата в помещението ви.

Свържете се с нас на 0888 02 48 48 и заложете на професионализма – съвкупност от качествени плочки, лепило, машини за рязане, машини за фугиране и опитните ръце на най-добрите майстори в бранша.

Често задавани въпроси

Какво включва услугата по лепене на плочки?

След изготвяне на оферта специално за вас, майсторите ще се погрижат за подготвяне на повърхността, лепене на фаянс, теракот или гранитогрес, рязане при необходимост, фугиране, поставяне на лайсни и други допълнителни процедури, които обекта изисква.

Защо е по-добре да избера професионалист?

Професионално поставеният грунд гарантира здрава основа, прецизно се регулира и изрязва размера на плочките и фугите, съобразени материали спрямо вида плочки и внимателно поставяне.

Лепилото ще бъде ли избрано от майсторите?

Разбира се! Ние ще съобразим вашия избор на плочки с правилното лепило, което да оптимизира процеса по лепене и да даде най-добри и дълготрайни резултати.

Колко време ще отнеме лепенето на плочки?

Работният процес зависи от помещението и неговите размери. Ще поставим времева рамка преди стартиране на проекта и ще гарантираме изпълнение в срок.