ПВЦ дограма и щори

 

5Монтаж на дограма и щори
5Гаранция за качество
5Последователност, експедитивност и прецизност

Монтаж на дограми и щори

Монтажът на ПВЦ дограмата не е лесна задача, но не и за нашите специализирани професионалисти. MaistorFix предлага решения за всеки дом, офис или друго помещение, което има нужда от поставяне на ПВЦ дограма или щори. Всичко започва с внимателното взимане на точни размери от вашия обект. Предвиждат се фуги за покриване на линейните разширения или свивания на профилите. Планира се и достатъчно място за обръщане.

Независимо дали имате нужда от поставяне на дограма или щори, или пък вече имате и е необходим ремонт, майсторите на MaistorFix ще се справят с всяко предизвикателство. За максимален комфорт по време на процеса, ние можем да ви предложим и самите материали, за да не усложнявате и удължавате периода на работа в лутане по магазини. С нас ще получите гарантирано качество и индивидуално отношение към всеки обект, където и най-малкият детайл е предвиден и обмислен.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Поставяне и поправка на ПВЦ дограми и щори

Има няколко основни етапа при поставянето на дограми като последователността трябва да бъде стриктно спазвана. Това може да стане като се монтира первазът под касата, след това касата на дограмата, а накрая и външния перваз. А друга възможност е да се започне с поставяне на монтажен профил в долния край на дограмата и да се закрепят към него двата перваза – вътрешният и външният.

Точно затова е важно да се отбележи, че всеки обект се разглежда индивидуално и поставянето на дограми зависи от много фактори, които се уточняват преди започване на работа на майсторите. При поправка и ремонт пък те се заемат с оглед и установяване на проблемите. Поставянето на щори – външни, вътрешни, хоризонтални или вертикални – също са част от услугите на MaistorFix.

Често задавани въпроси

Можете ли вие да изработите ПВЦ дограмата?

При желание от ваша страна, ние можем да се заемем с предлагането на точната ПВЦ дограма за вас – цвят, размери, вид. Ще се съобразим изцяло с изискванията ви.

Колко по-рано трябва да се свържа с вас?

Тъй като поставянето на дограма е процес, който отнема и взимане на размери, и подготвяне на дограмата, и поставяне, хубаво е да се свържете с нас възможно най-скоро, за да започнем работа максимално бързо.

Мога ли да получа от вас комбинирана услуга?

Разбира се. След като се свържете с нас и направите запитване за необходимостта от ремонт, поставяне или предлагане на дограма или щори, ние ще направим оферта, която може да включа няколко от нашите услуги.

Как да се свържа с вас?

Можете да го направите на 0888 02 48 48 или като ни пишете.