Подови настилки

 

5Поставяне, поправка и предлагане на подови настилки
5Монтаж, обработка и лепене
5Кратки срокове и перфектни резултати

Поставяне, поправка и предлагане на подови настилки в Стара Загора

Тънкостите при монтирането на различните видове подови настилки са много и изискват внимателен и професионален подход при всяка една. И тъй като подът е най-натоварената част от всяка стая и всяко помещение, износва се всеки ден и с времето изисква смяна, то изборът на подходяща подова настилка е също от голямо значение.

Ние от MaistorFix ви предлагаме пълен пакет от услуги, който може да включва поставяне на настилката, поправка или махане на ваша стара и дори самите материали и вида настилка, който сте избрали. Ако пък предпочитате само една от услугите, то можете да се възползвате и само от това, от което имате нужда.

При поставянето на подова настилка нашите майстори ще направят оглед на обекта и ще преценят от какъв тип настилка имате нужда, съобразявайки се с вашите предпочитания – по-тънка или по-дебела и с каква функция и вид – ламинат, паркет, гранитогрес, теракот, дървена настилка, дюшеме или друга.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Цялостен монтаж на подови настилки

Обхватът от монтажни дейности на нашите майстори е достатъчно обширен, за да се захванат с цялостен ремонт на ваш обект. Ако имате нужда от поставяне или поправка на подова настилка, MaistorFix ще се погрижи за прецизното изпълнение на работния процес. На тези от вас, които желаят, можем да предложим и самите подови настилки – с широк диапазон от възможности.

Независимо какъв избор на настилка направите, ние ще се ангажираме с детайлното и внимателно поставяне, съобразявайки се с всяка тънкост на процеса. Работим в бързи срокове и можем да гарантираме качествен монтаж, ремонт и дори асортимент, от който да се възползвате на изгодни цени. Свържете се с нас още днес и заедно ще започнем процеса по вашия мечтан дом!

Често задавани въпроси

Ще ме посъветвате ли за избор на качествена подова настилка?

Разбира се! Част от процеса е да имате висококачествена подова настилка, която да съответства на условията на вашия дом, офис или друго помещение. Освен че ще ви посъветваме, можем да ви предложим и самата настилка в пакета от услуги.

Колко време отнема поставянето?

Времето за поставяне на подова настилка зависи изцяло от повърхността и условията на помещението, както и самата настилка – ламинат, теракот, гранитогрес, и т.н. Това може да отнеме от няколко часа до няколко дена.

Колко ще струва целия процес по поставянето?

Цената на услугите се определя индивидуално за всеки обект спрямо площта и вида подова настилка. Може да направите запитване, изпращайки ни подробности по вашето помещение и ние ще се свържем с вас с оферта много скоро!

Към кого да се обърна, ако искам поправка на моя подова настилка?

Ако имате нужда от ремонт, който не изисква цялостното поставяне на настилка, то свържете се с нас и ние ще се заемем с поправката!