Сухо строителство

 

5Изграждане с гипскартон
5Липса на мокри процеси
5Бърз монтаж, изгодно решение и икономични цени

Сухо строителство. Гипскартон

Предимствата на сухото строителство са много и ако вече сте се спрели на този тип конструкции, то знаете за изгодното решение, което предлага то. Комбинацията между бързо и качествено изграждане с гипскартон и крайния резултат на дизайнерското решение е повече от перфектна. Освен липсата на мокри процеси при изграждането, сухото строителство позволява да се монтират преградни стени, окачени тавани или повдигнати подове, както и фасадни елементи.

Сред другите предимства на употребата на гипскартон е и възможността за бързо приключване на ремонтната дейност и преминаване към боядисване, монтиране на модули и декориране. Гъвкавостта на сухото строителство е предпочитана от все повече и повече клиенти. За максимално добър резултат, можете да разчитате, че екипът от професионалисти на MaistorFix ще обърне внимание на всеки детайл.

Прецизното отношение към работата, дългогодишния опит и качественото оборудване са в основите на нашия работен процес. Специалистите по сухо строителство ще намерят решение на всяко ваше желание.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Изграждане с гипскартон

С опитните ръце на нашите майстори без проблем можем да изградим преградни стени, повдигнати подове, окачени тавани или други интериорни конструкции, които сте включили в ремонтния си план.

Залагаме на чиста работа, бърз и оптимизиран процес, качествени материали, гъвкавост и адаптивност към промени. Освен удобството от изграждане с гипскартон, лесният демонтаж на сухото строителство дава възможност да правите и промени през годините, когато имате нужда от разнообразни решения за дома, офиса или друго помещение.

Изпълнението на проекти със сухо строителство отнема различен период от време, в зависимост от изграждащия елемент. Именно затова, нашите майстори ще направят оглед и ще комуникират с вас изискванията ви за краен резултат и времева рамка.

Често задавани въпроси

Вие ли се грижите за намирането на материали?

Да. Част от процеса на работа е и внимателният подбор на качествени материали за изграждане с гипсокартонени, гипсофазерни или циментофазерни плоскости. Предимство на сухото строителство е, че позволява разнообразие при избора на материали.

Колко скоро можете да започнете работа?

Веднага щом нашите майстори изготвят индивидуална за вас оферта, могат да започнат и работа по изпълнението й. Разбира се, това зависи и от намирането на подходящи материали и условията, в които ще се работи.

Как да се свържа с вас?

Можете да ни позвъните на 0888 02 48 48 и да си уговорите среща с нас за обсъждане на съвместна работа. Ако предпочитате, можете да използвате и контактната ни форма, за да направите запитване за желан проект от вас.

Каква е цената на сухото строителство?

Цената на нашата работа се образува след оглед и обсъждане на размерите и други детайли по приложението на конструкцията, стената или друго изграждане с гипскартон.