ВиК УСЛУГИ СТАРАЗАГОРА

5Професионални ВиК услуги за всеки дом
5Оптимално съотношение цена-качество
5Готовност за спешна реакция

Водопроводни Услуги

Никой не е застрахован от ненадейно спукване на тръби, сифони, поява на течове, запушване на канализация, проблеми с бойлера или тоалетното казанче. Изненади като тези се случват всеки ден, независимо дали ги очакваме. В тези ситуации, преди да се заемете с отстраняването на проблема сами, е добре да се консултирате с професионалист. За сте спокойни при появата на подобни аварии и повреди, MaistorFix предлага гъвкава услуга за ВиК услуги и ремонти. Във всички ситуации, когато се нуждаете от водопроводчик или майстор на парно услуги, не се колебайте да ни потърсите.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

maistorfix.com | ВиК услуги

Цялостен ремонт на баня

Eдва ли има по-голямо предизвикателство за дома от ремонта на банята. Балансирането между функционалното, естетическото и бюджетно решение не винаги е толкова лесно, колкото изглежда на снимката в списанието.

MaistorFix предлага цялостна услуга за ремонт на баня, която покрива всички етапи по реализацията. Това може да включва практически всичко – от изкъртване на стари плочки и изхвърляне на строителните отпадъци до монтиране на ново осветление и душ кабина. Обезпечаваме и всички специфични дейности като смяна на водопровод и канализация, декоративни мазилки, изправяне на стени, хидроизолация, вентилация и др. Помагаме за изпълнение на вашите идеи и насърчаваме работата с интериорен дизайнер. Можем да реализираме ремонта както с ваши материали, така и с одобрени от вас материали по наш избор.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Често задавани въпроси

Работите ли с 3D проекти за баня?

Да. Много често преди пристъпване на ремонтните дейности предлагаме изготвяне на 3D проект за баня. Чрез него бихте могли да си представите реално как биха изглеждали вашите идеи, както и какви други подобрения да направите.

Какво включва услугата за отопление?

Услугата за отопление включва всички ремонтни дейности, които биха могли да изискат вашето парно, подово отопление или климатизация.

Предлагате ли безплатна консултация за цялостен ремонт на баня?

Да. Всеки цялостен ремонт на баня стартира с безплатна консултация, която би могла да включи и безплатен оглед. Определящо в случая са сложността на проекта и вашите очаквания.

Към кого мога да се обърна при ВиК авария?

При ВиК авария, можете да осъществите незабавна връзка с нас на телефон 0888 02 48 48.

Услуги с които да комбинирате