За нас

5Над осем годишен опит в услугите за дома
5Сплотен екип от майстори и специалисти
5Портфолио от отзиви на доволни клиенти

MaistorFix е единственият сайт предлагащ професионалните услуги домашен майстор и ремонти за жилища на място в Стара Загора. Създадохме компанията с мисиятада улесним жителите в областта в грижата за техния дом, офис или имот под наем.

Какво ни отличава?

В нашето разбиране всяко домакинство трябва да има достъп до бърза, надеждна и качествена услуга за ремонт в дома. Това е определящо за качеството на живот, домашния уют и личния или семеен комфорт. То е и изискване, за да реагираме на динамиката в живота ни, която изисква промяна в интериора ни.

Създадохме MaistorFix още, защото вярваме, че има с какво да допринесем в развитието на сектора на услугите за дома в България. Професионалният ни път зад граница ни предложи иновативни и модерни модели на работа, които желаем да достигнат до вас. Вярваме, че обратната връзка на нашите клиенти е предпоставка да изградим взаимни отношения на доверие.

Как работим?

За нас в MaistorFix няма „голям“ и „малък“ проблем – адресираме всяко ваше изискване индивидуално с нужната грижа, професионализъм и внимание. От поправката на вратичката на гардероба до подовото отопление или висящия таван – всеки проект е еднакво важен за нас. Виж повече за услугите ни тук.

В MaistorFix работим с доказани строителни марки, методи и материали. При необходимост от използване на изцяло екологични продукти, правим специален подбор. С това гарантираме, че качеството на крайната услуга отговаря едновременно на индустриалните стандарти и на вашите лични предпочитания.

С кого работим?

Екипът на MaistorFix е млад и енергичен, с доказан професионален опит в услугите за дома. Ще се радваме да посрещнем всяко ваше запитване, желание за личен контакт или въпроси към услугите. Не се колебайте да ни потърсите чрез информацията за контакт на сайта или тук.

При специфични проекти работим в партньорство и с други тясно специализирани доставчици. Оставаме отворени и към предложения за съвместно сътрудничество.