Домашен майстор стара загора

 

5Всички строителни и ремонтни услуги
5Бързина, прецизност и качество
5Работа със собствени или наши материали

Професионален Майстор за Всичко

Услугата „домашен майстор“ от MaistorFix обхваща всички дребни или средно големи ремонтни дейности, които биха могли да възникнат в дома ви. От смяната на паднали плочки до монтирането на ново осветление, нашият „домашен майстор“ остава на ваше разположение. Поради широкопрофилния спектър на дейност, „домашният майстор“ е предпочитана услуга от мнозина. Тя се предлага както чрез индивидуална поръчка, така и чрез месечен абонамент. Свържете се с нас, за да научите повече.

„Домашният майстор“ на MaistorFix покрива всички строителни или ремонтни задачи, необходими за доброто текущо поддържане на жилището. Така, той полага мазилки, боядисва, шпаклова, поставя гипсокартон, изолация, латекс, подови настилки и тавани, и други. Ако имате нужда от частичен ремонт в баня или кухня, „домашният майстор“ е насреща за лепенето на плочки, монтирането на шкафове или смяната на тръби. Той може да ви бъде еднакво полезен в ремонта на ВиК системата и интериорната декорация.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Специфични услуги извършвани от „домашен майстор“

На практика, „домашният майстор“ обхваща всички общи и специфични строителни и ремонтни дейности, предлагани от MaistorFix. Негова отличителна особеност обаче е големината и сложността на проекта.

Така например, ако имате проблем с последиците от неголеми течове в апартамента си, можете да спокойно да ползвате „домашен майстор“. Ако желаете подмяна на цялата електрическа инсталация или под обаче, е необходимо да заявите електрически услуги или подови настилки.

Нашият отдел за работа с клиенти е винаги на линия, за да ви помогне в изготвянето на изискванията за поръчка. Свържете се с нас за допълнителна информация.

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам „домашен майстор“?

Можете да поръчате „домашен майстор“ на телефон 0888 02 48 48 или чрез формата за контакт на сайта. Ще бъдете посрещнати от нашите офис сътрудници, които ще проучат вашите нужди и очаквания, за да изготвят оферта.

Необходимо ли е да имам пълен списък с нещата за ремонт при поръчка?

При поръчка е необходимо да можете да опишете най-общо какъв е проблема, който очаквате да разреши домашния майстор. Това се изисква, за да можем да осигурим съответните инструменти, материали и специалисти. Винаги може да надградите първоначалната оферта, която сте приели.

С постоянни майстори ли работите?

MaistorFix работи със собствен екип от майстори. Независимо от това, когато става въпрос за тясно специализирана или рядка услуга, е възможно да си сътрудничим и с други фирми партньори.

Услуги с които да комбинирате