Кърти, Чисти и Извозва

 

5Професионално отношение

5Къртачни услуги и извозване
5Бързина, ефективност и комплексност на услугите

Услуги – Кърти, Чисти и Извозва

Предлагаме ви пълен набор от услуги, свързани с къртене, чистене и извозване. Стартирането на ремонта сега може да е по-лесно от всякога. Благодарение на професионалното отношение на нашите специализирани майстори, ще можете да се насладите на перфектно свършена работа – в срок!

За ваше улеснение предлагаме къртене на замазки, мозайки, врати, дограма, къртене на баня, къртене и демонтаж на кухня, както и почистване на тавани и мазета, почистване и извозване на отпадъчни материали след приключване на ремонтна дейност. Всичко това се случва благодарение на висококачествени машини за къртене, както и на дългогодишния опит на нашите майстори. Те залагат на прецизно отношение, внимание към детайлите и не оставят след себе си следи. Можете да сте сигурни, че доверявайки се на MaistorFix, вие се доверявате на бригада професионалисти, които поставят на първо място изискванията на клиента.

Няма предизвикателство, на което MaistorFix да не може да отговори! Всяка промяна и преустройване на дома или офиса, са вече напълно постижими и лесни. При необходимост от къртене, почистване и извозване – заложете на MaistorFix!

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Професионални услуги в Стара Загора

При всяко ново жилище неизбежно се започва с шпаккловка, бояджийски услуги, поставяне на подови настилки, ПВЦ дограми и плочки. А при всеки основен ремонт у дома или офиса – с къртене, чистене и извозване. Именно затова, MaistorFix предлага всички решения, от които имате нужда. За вашия по-малък или цялостен ремонт, специализирани в къртенето майстори могат да се погрижат и за най-малките детайли.

Работим с проверени и първокласни къртачни машини. Предлагаме рязане и премахване на стоманени и метални конструкции, бетон, арматура, къртим стени, стари постройки, а след това ще почистим и извозим всичко така, че след нас няма да остане и следа.
Нашата мисия е не просто да свършим работа, а да го направим в срок, бързо, ефективно и безопасно. Залагаме на перфектно съотношение на цена – качество, както и на индивидуално и професионално отношение към техника, подход и резултат.

Често задавани въпроси

Със собствен транспорт ли извозвате отпадъците?

Да. Можете да разчитате, че всичко се случва с наш транспорт. Ще дойдем до посочения от вас адрес на обект, ще се погрижим за ремонтната дейност и след това ще извозим отпадъците със специализирани за това транспортни средства.

Всякакви материали ли можете да къртите?

Наше задължение е да се отнесем с професионализъм към посочените от вас задачи. Работим с проверени и качествени машини, които режат всякакви повърхности, достигат и до труднодостъпните места и пробиват дори дупки с най-малки размери.

Цената променя ли се спрямо размера на обекта?

За да се уточни необходимостта от ангажираност, машини и времеви диапазон, ние ще направим безплатен оглед на вашия обект и ще изготвим индивидуална цена, която отговаря на изпълнението. За по-малки обекти ще разискваме детайлно информацията, която ни предоставите при заявка.

Трябва ли да ползвам услугите в пакет или може индивидуално?

Можете да се свърете с нас на 0888 02 48 48 и заедно да обсъдим от какво имате нужда. Ако имате нужда от само къртене, чистене или извозване, то можете да се възползвате от тези услуги и поотделно.