Монтажни дейности

 

5Строително-ремонтни и монтажни дейности
5Отлично качество и работа в срок
5Висококачествени машини за монтаж и демонтаж

Монтажни и демонтажни дейности

Независимо дали е дошъл моментът за дребен или основен ремонт у дома, или пък се радвате на покупката на ново жилище, винаги идва момент, в който монтажистът е търсен майстор.

Нови електроуреди и придобивки за банята? Смяна на кухнята и модулните системи? Реконструкция или основен ремонт, включващ смяна и преустройство? Всичко това влиза в обхвата на услугите на MaistorFix.

За вас ще се погрижи професионален домашен майстор или бригада от монтажисти, които са специализирани в електрически инсталации, системи за управление и осветление, интегриране на конструкции или уреди.

С нас ще получите високо качество, отношение към детайла и бързо изпълнение в посочените срокове. Можете да разчитате на MaistorFix за ел. инсталации, сухо строителство, ВиК и отопление, както и всякакви монтажни и демонтажни довършителни и основни дейности. За оптимални резултати, нашите професионалисти ще се погрижат за всички ваши изисквания до постигане на крайната цел. Преобразете дома си с доверени майстори.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Пълен обхват от монтажни услуги от MaistorFix

Ако и преди сте се сблъсквали с монтирането на инсталации, конструкции или системи във вашия дом или офис, то вече знаете, че нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Макар и с лесни инструкции, монтажът се оказва специфична дейност, която трябва да бъде доверена на професионалистите.

За да си осигурите безопасно и качествено монтиране, свържете се с MaistorFix. Услугите, които ще получите, включват монтиране, изграждане, ремонтиране, реконструиране или демонтиране. От банята до модули в кухнята – всичко, от което имате нужда!

Ние залагаме на първокласни материали и инструменти, бързина и прецизност в работата, както и динамичност и гъвкавост в зависимост от условията.

Често задавани въпроси

Мога ли да ползвам MaistorFix за по-малък монтажен проблем?

Разбира се! Независимо дали имате нужда от основен ремонт и мащабно монтиране, или пък от по-дребна монтажна необходимост, MaistorFix е насреща да намери решение за всеки проблем

Ще се отзовете ли в кратък срок?

Опитът и установените професионални партньорства ни позволяват да се отзоваваме бързо. При непредвидени ситуации и необходимост от майстор, свържете се с нас на 0888 02 48 48.

Какво включват монтажните дейности?

Възможностите на екипа на MaistorFix обхващат всичко от най-дребните аксесоари, мебели и модули за монтаж, до монтирането на по-мащабни и системни инсталации. Можете да разчитате на доверени специалисти по монтажни дейности за всяка част от дома или офиса.

Ще получа ли консултация преди ремонтната дейност?

Практиката на нашия екип от майстори е показала, че консултацията е задължителна първа стъпка при договарянето на условия. За да са сигурни и двете страни, че крайният резултат ще бъде задоволителен, можете да разчитате, че всичко ще бъде предварително обсъдено.