Електро услуги Стара загора

 

5Квалифициран електротехник за всеки дом
5Професионални диагностика и ремонти
5Ел. системи, инсталации, решения

Електротехник по Домовете

Правилното функциониране на електрическите решения в дома ви е в пряка връзка с безопасността и спокойствието на семейството ви. При съмнение за неизправност, обърнете се към нас за инспекция или ремонт на ел инсталацията, ключовете, контактите или осветлението. Това може да касае също проблеми с ел таблото, бойлера или сигнално-охранителната ви система (СОТ). В действителност, предмет на нашата работа би могла да бъде почти всяка домашна система, захранвана от електричество. Нашият електротехник е на разположение да посети дома ви в удобно за вас време за съответната диагностика или решение. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Какво получавате с нас

Качество

Реализираме проектите ви в срок спрямо всички стандарти за качество

Конкурентни цени

Изготвяме безплатни индивидуални оферти и гъвкави ценови предложения

Коректност

Изпълняваме поетите ангажименти и удовлетворяваме очакванията ви

Комуникация

Във всеки един етап предоставяме професионално офис съдействие

Ел. инсталации и табла

Независимо дали обзавеждате апартамент ново строителство или ремонтирате електрическите инсталации в старо жилище, нашият екип е на разположение да помогне. Услугите ни включват, но не са ограничени до отстраняване на неизправности и аварии, подмяна на ел табла, изграждане на инсталации. Може да ни потърсите още за изграждане на домофонни системи или системи за видеонаблюдение/ слаботокови СОТ системи. На линия сме да помогнем за монтаж и демонтаж на осветлителни тела, ремонт на бойлери, уреди като готварски печки и др.

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам електротехник?

За да се възползвате от услугата е необходимо да се свържете с нас чрез контактите посочени на сайта. За ваше удобство може да използвате и онлайн формата за контакти от всяко мобилно устройство.

Възможно ли е да поръчам авариен електротехник?

Разбира се. Възможно е да поръчате ел техник при спешни аварии като ни потърсите на телефон 0888 02 48 48 всеки работен ден до 20 часа.

Каква е стандартната цена на ел услугата?

За всяка заявка за ел услуги нашите сътрудници изготвят индивидуални оферти в зависимост от конкретния проблем, спешността и необходимите материали за разрешаване на проблема.

Възможно ли е да поръчам комбинирана услуга?

Разбира се. Възможно е да комбинирате ел услугите с всяка друга предлагана от нас услуга. В такива случаи втората услуга е на преференциална цена.

Услуги с които да комбинирате